OXYgeneo

OXYgeneo

En ny standard for hudbehandlinger. OXYgeneo har tatt verden med storm som en 5-i-èn ansiktsbehandling. Det er den eneste enheten på markedet som tar i bruk 3 avanserte teknologier:** Tripollar Radiofrekvens, OXYgeneo og Bohr effekten, samt Ultralyd bølger. **

Den unike behandlingsprotokollen er basert på den innovative OxyPod-kapselen, som kombinerer de aktive virkestoffene med de eksfolierende og oksygenholdende elementene.

Geneo-behandlinger kan tilbys til et bredt utvalg av hudtyper, aldre og behov, noe som gjør den til en perfekt løsning for løpende vedlikehold av huden, for målrettet behandling av spesifikke hudforhold, og for vedlikehold og forbedring av hudforbedring etter en kosmetiske prosedyrer.

Skreddersys pasientens behov og hudtype, passer akne utsatt hud, og moden hud like godt. Effekten er ummidelbar i form av et løftet ansikt og strålende hud.

Anbefalt i kur på 6 behandlinger med 1 ukes mellomrom. Pris for pakke: 9.950,-, siste behandling gratis.

Kan også brukes som en " Red Carpet" behandling før et event, eller i kombinajson med andre behandlinger som IPL for akne, eller Dermapenn.

Som sett på SkIndecisions på Netflix.

Pris

2300 ,- for èn. 11500,- pakkepris, 6 stk.

Hvor

Ansikt, hals, bryst.

Varighet

6+ mnd, anbefales annenhver mnd. for vedlikehold