Om oss

Velkommen til oss

RÛ er en kosmetisk klinikk og kursinstitutt grunnlagt av kosmetisk lege Dr. Rolah. Her utfører vi kosmetiske behandlinger som både forebygger og forbedrer. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus, så hos oss får du alltid et naturlig resultat.

Rolah Lønning Osman

Daglig leder

I barselpermisjon frem til August 2021

Dr. Rolah er en av landets eneste kosmetiske leger med flere års erfaring fra både innland og utland, London og Sverige for å nevne noen. Hun er Key Opinion Leader (KOL) og kursholder for RÛ Institute, Noscomed og Merz i Norden, og er i den forbindelse anerkjent som en av Norges fremste kosmetiske behandlere. På RÛ er hun eier, medisinsk ansvarlig og daglig leder for bedriften.

Rolah har også skrevet boka Frisk Hud, gjestet God Morgen Norge flere ganger, Helsekontrollen på TV2, Norgesglasset på radio og blitt intervjuet i kjente magasiner som KK, Stella magasinet, VG og minmote.

Katrine Rein

Klinikksjef

Katrine er utdannet sykepleier. Hun har siden 2006 jobbet med kosmetisk medisin, og har over tid opparbeidet seg bred erfaring innen injeksjonsbehandlinger, laserteknologi og medisinsk hudpleie.

Hun utmerket seg som klinikksjef på Elipse klinikken - nå Akademi klinikken, og ble headhuntet til Avea klinikken hvor hun videre fikk fokusere på en ren behandler rolle. Hun brenner for å gjøre deg som pasient fornøyd, og setter kvalitet og trygghet først i alt hun gjør.

Katrine har en egen evne til å få deg til å senke skuldrene mens hun fremhever det vakre og naturlige i hver enkelt.

Camilla Solvang

Kosmetisk sykepleier

Camilla ble utdannet sykepleier i 2007, hun har lang erfaring som sykepleier fra sykehuset, hvor hun blant annet har jobbet som akuttsykepleier. Hun er effektiv, nøyaktig, med både hodet og hjertet på riktig plass.

Som tdiligere kollega av Katrine på Avea klinikken har hun over årene gjennomført flere kurs og opparbeidet seg bred erfaring innen faget som kosmetisk sykepleier.

På RÛ utfører hun alle våre injeksjonsbehandlinger for sykepleiere, Endymed & IPL, samt kosmetiske hudbehandlinger.

Hun setter alltid pasienten i fokus, og er opptatt av naturlige resultater hvor hun liker å fremheve det vakre i hvert enkelte menneske. "Vi skal ikke forandre oss, men øke velvære og egenverd i den alderen vi er i" mener hun.