Om oss

Velkommen til oss

RÛ er en kosmetisk klinikk og kursinstitutt grunnlagt av kosmetisk lege Dr. Rolah. Her utfører vi kosmetiske behandlinger som både forebygger og forbedrer. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus, så hos oss får du alltid et naturlig resultat.

Rolah Lønning Osman

Daglig leder

Dr. Rolah er en av landets eneste kosmetiske leger med flere års erfaring fra både innland og utland, London og Sverige for å nevne noen. Hun er Key Opinion Leader (KOL) og kursholder for RÛ Institute, Noscomed og Merz i Norden, og er i den forbindelse anerkjent som en av Norges fremste kosmetiske behandlere. På RÛ er hun medisinsk ansvarlig og daglig leder for bedriften.

Rolah har også skrevet boka Frisk Hud, gjestet God Morgen Norge flere ganger, Helsekontrollen på TV2, Norgesglasset på radio og blitt intervjuet i kjente magasiner som KK, Stella magasinet, VG og minmote.

Katrine er utdannet sykepleier. Hun har siden 2006 jobbet med kosmetisk medisin, og har over tid opparbeidet seg bred erfaring innen injeksjonsbehandlinger, laserteknologi og medisinsk hudpleie.

Hun utmerket seg som klinikksjef på Elipse klinikken - nå Akademi klinikken, og ble headhuntet til Avea klinikken hvor hun videre fikk fokusere på en ren behandler rolle. Hun brenner for å gjøre deg som pasient fornøyd, og setter kvalitet og trygghet først i alt hun gjør.

Katrine har en egen evne til å få deg til å senke skuldrene mens hun fremhever det vakre og naturlige i hver enkelt.

Katrine Rein

Klinikksjef

Ingrid Færavaag

Hudterapeut

Ingrid er utdannet hudterapeut fra Sørlandets private hudpleie skole og er en av få CIDESCO kvalifiserte hudterapeuter i Norge, den høyeste annerkjennelsen for hud og kroppspleie i verden.

Hun har jobbet 6 år innen yrket, og har opparbeidet seg stor kompetanse på alle områder innen hudpleie, bryn, vipper og voksbehandlinger.

Ingrid legger vekt på nøyaktighet, høy faglig kompentanse og inkorporerer velvære i alle sine behandlinger på RÛ.