Om oss

Velkommen til oss

RÛ er en kosmetisk klinikk grunnlagt av almen & kosmetisk lege Dr. Rolah. Her utfører vi kosmetiske behandlinger som både forebygger og forbedrer hudkvalitet og dypere strukturer. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus, og hos oss får du alltid et naturlig resultat.

Rolah Lønning Osman

Daglig leder

Dr. Rolah er en av landets første kosmetiske leger med flere års erfaring. Hun er Key Opinion Leader (KOL) og kursholder, foreleser og medisinsk ansvarlig for Noscomed i Norge og Merz i inn og utland, og trener leger og sykepleiere i Merz porteføljen av produkter. I den forbindelse er hun anerkjent som en av Norges fremste kosmetiske behandlere. På RÛ er hun eier, medisinsk ansvarlig og daglig leder for bedriften.

Hun brenner for det regenerative aspektet av estetisk medisin, holistisk, forebyggende og naturlig gjenskapende behandlinger.

Rolah har også skrevet boka Frisk Hud, gjestet God Morgen Norge flere ganger, Helsekontrollen på TV2, Norgesglasset på radio og blitt intervjuet i kjente magasiner som KK, Stella magasinet, VG og minmote.

Katrine Rein

Kosmetisk Sykepleier

Katrine er utdannet sykepleier. Hun har siden 2006 jobbet med kosmetisk medisin, og har over tid opparbeidet seg bred erfaring innen injeksjonsbehandlinger, laserteknologi og medisinsk hudpleie. Katrine er spesielt interessert i kosmetiske hudbehandlinger og forebyggende behandlinger.

Hun utmerket seg som klinikksjef på Elipse klinikken - nå Akademi klinikken, og har siden fokusert på en ren behandler rolle. Hun brenner for å gjøre deg som pasient fornøyd, og setter kvalitet og trygghet først i alt hun gjør.

Katrine har en egen evne til å få deg til å senke skuldrene mens hun fremhever det vakre og naturlige i hver enkelt.

Camilla Solvang

Kosmetisk sykepleier

Camilla har lang erfaring som sykepleier og er en estetisk behandler med et helt unikt øye og håndlag. Hun brenner for forebyggende, bevarende og holistiske behandlinger, og gjør alt for at kundene hennes kommer i mål. Med stor iver og kompetansje innen laser, avanserte filler og injeksjonsbehandlinger er hun uunværlig for RÛ og pasientene våre.

Hun har over årene gjennomført flere kurs og opparbeidet seg bred erfaring innen faget som kosmetisk sykepleier.

Hun setter alltid pasienten i fokus, og er opptatt av naturlige resultater hvor hun liker å fremheve det vakre i hvert enkelte menneske. "Vi skal ikke forandre oss, men øke velvære og egenverd i den alderen vi er i" .

Else Edvardsen

Kosmetisk Sykepleier

Else er utdannet sykepleier og har målrettet jobbet mot en karriere i kosmetisk medisin. Hun har lang erfaring som sykepleier og har spesialisering og videreutdanning fra Senzie Akademiet i Oslo, hvor hun fullførte graden for Kosmetisk Dermatologisk sykepleie i 2020. Else brenner for hudhelse-konseptet i estetisk medisin og er en meget nøye, detalje-orientert og forsiktig behandler som vil gjøre alt i sin makt for å gjøre deg fornøyd.